You are here: Home » Beauty » Bourjois Smoky; voor ogen en nagels

Bourjois Smoky; voor ogen en nagels

geschreven door Constance

Natuurlijk is de smoky eye niet meer weg te denken maar Bourjois heeft voor deze winter Smoky kleuren voor op je ogen én nagels en deze kan je perfect op elkaar afstemmen.

Iedereen wil oogmake-up waarmee je gemakkelijk van look kan veranderen; voor dag- of avond, de ene look met meer glamour dan de andere. En nu komt Bourjois met een bijpassende nagellak;  dit is een bijzondere collectie van parelmoer tinten met een metallic of glinsterende finish werd speciaal ontwikkeld en afgestemd met de Smoky Eyes trio’s.

De Collectie Paris Trendy Smoky bestaat uit; 4 Eén Seconde nagellakken (2 metallic parelmoertinten en 2 glinsterende tinten) voor 4 Smoky Eyes trio’s.

De “Améthyste” harmonie is de romantische variant met een romantische glamourstijl en is ook ultravrouwelijk De combinatie bestaat uit Mauve Futuristic 1 Seconde lak + Smoky Eyes Rose Vintage Trio. De nieuwe 1 Seconde Nagellak Mauve Futuristicis een vintage paars, met fijne rosé parelmoerdeeltjes voor een metallic effect en het Trio Smoky Eyes Rose Vintage.

De harmonie Perle is de bohémian variant, dus een trendy chique stijl, subtiel en gemakkelijk en hierdoor geschikt voor elke dag. De combinatie is de 1 Seconde Nagellak Perle Illusion + Trio Smoky Eyes Lady Vert de gris. De nieuwe 1 Seconde Nagellak Perle illusion: een heel waardevol, helder taupe grijs, besprenkeld met fijne, sprankelend zilveren parelmoerdeeltjes en geeft een levendige, maar subtiele kleur.Het Trio Smoky Eyes Lady Vert de gris is een harmonie van taupekleuren.

Ook aan de bling-liefhebbers is gedacht. De harmonie Silver, de city bling heeft een  mysterieuze en stadse stijl, met een snufje ‘bling’ voor het licht! De combinatie is hier de 1 Seconde Nagellak Gris Nightomic + Trio Smoky Eyes Gris Dandy. De nieuwe 1 Seconde Nagellak Gris Nightomic is een chique betongrijs,  heel geconcentreerd met zilveren parelmoerdeeltjes. In combinatie met het Trio Smoky Eyes Gris Dandy: een harmonie van grijstinten.

Voor de meer gouden types is er de harmonie Gold, de totally bling die bestaat uit de 1 Seconde Nagellak Or Hi-Tech + Trio Smoky Eyes Mordoré chic. De nieuwe 1 Seconde Nagellak Or Hi-Tech is een concentraat van gouden XL-parelmoerdeeltjes voor een ultraglinsterend bladgoudeffect. En het bijpassende Trio Smoky Eyes 03 Mordoré chic: een harmonie van bruintinten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com