You are here: Home » Accessoires » Slaapmonitor van Gear4, de Renew Sleepclock

Slaapmonitor van Gear4, de Renew Sleepclock

geschreven door Constance

Vorige week heb ik mogen kennis maken met de Gear4 Renew Sleepclock en ik was gelijk razend enthousiast.

Wat is de Renew Sleepclock precies? De Sleepclock is een slaapmonitor die, zonder enige hulpmiddelen, je slaappatroon in kaart kan brengen. Het enige wat je nodig hebt is de Renew Sleepclock, een iPod/iPhone/iPad en de speciale app. Tijdens je slaap wordt je slaappatroon opgeslagen en aan de hand hiervan kunnen je slaapgewoonten worden verbeterd en word je ook uitgeruster wakker.

Als je slaapt ga je door verschillende slaapfases heen en de Renew SleepClock-sensor weet wanneer je slaapt en of je licht of diep slaapt. De sensor merkt zelfs of je ’s nachts je bed verlaat en of andere zaken je wakker hebben gemaakt. Aan de hand van deze informatie, maakt de Renew SleepClock je wakker op het beste tijdstip binnen het vooraf ingestelde tijdsbestek en hierdoor voelt het alsof je vanzelf wakker geworden bent. De Renew SleepClock  adviseert je ook op basis van de gewoonten en activiteiten die zijn ingevoerd in de speciale app.

De Renew app heeft ook een groot aantal ‘inslaap’ geluiden waar je uit kunt kiezen om lekker te gaan slapen. Er is keuze uit 25 geluiden waaronder jungle-, haardvuur- en stormgeluiden die naar eigen voorkeur kunnen worden gemixt in de app-mixer. Deze zgn. White Noise geluiden helpen je te ontspannen en hierdoor val je sneller in slaap.

En ladygadgets.blogo.nl gaat natuurlijk de Renew Sleepclock binnenkort testen, en ook Testman komt aan de beurt. (De Renew Sleepclock kan maar 1 persoon tegelijk monitoren.) Dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com