You are here: Home » Fashion » Hippe Nederlandse hoofddoek

Hippe Nederlandse hoofddoek

geschreven door Constance

Sinds afgelopen week kan je bij de webshop van EWA Nederland terecht voor hippe en moderne hoofddoeken. EWA Nederland heeft ruim 1 jaar lang gewerkt aan deze revolutionaire nieuwe modellen.

EWA Nederland is opgericht in 2011 door twee Amsterdamse studenten en zij hebben een onderzoek uitgevoerd onder ruim honderd jonge moslima’s. Daaruit bleek dat moslima’s het huidige aanbod hoofddoeken te beperkt vinden en dat ook de bevestigingstijd te lang duurt. Dit werd bevestigd door Motivaction, die eenzelfde onderzoek heeft uitgevoerd onder 1500 jonge vrouwen: Van de Moslima’s vindt 65 procent het aanbod op dit moment te beperkt en het kost hun gemiddeld elke dag 6 minuten om hun hoofddoek om te doen.

De EWA Hijab, zoals de revolutionaire hoofddoek van Nederlandse bodem
heet, is uit één stuk gesneden en is gemaakt van rekbaar en onkreukbaar
materiaal. De hoofddoek kan door de vernieuwde vormgeving binnen enkele
seconden worden omgedaan. Kenmerkend aan de EWA Hijabs zijn de gekleurde
elastische linten. De EWA Hijab verschijnt in de basiskleuren zwart en wit. Er zijn vijf klassieke modellen, met elk een andere soort elastisch lint. Daarnaast zijn er twee luxe modellen en twee “Limited Edition” varianten zoals de EWA Hijab Silver en de EWA Hijab Gold. De modellen variėren van legerprint tot bloemetjesmotief. In de toekomst zal EWA Nederland met nieuwe modellen op de markt komen.

De EWA Hijab is dan ook ontworpen voor de moderne en zelfbewuste moslima van deze tijd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com