You are here: Home » Accessoires » Schokabsorbende hoesjes voor tablets en smartphones

Schokabsorbende hoesjes voor tablets en smartphones

geschreven door Constance

Regelmatig zie ik vriendinnen en vrienden met krassen en andere beschadigingen van hun smartphones en tablets en dat is erg zonde. Maar daar is nu een oplossing voor.

Asimotion introduceert de schokabsorberende accessoires van Tech21. De hoesjes zorgen voor bescherming tegen dagelijkse ongelukjes als vallen en stoten met behoud van de originele vormfactor van je smartphone of tablet. Dit is te danken aan het gebruik van het unieke materiaal D3O. Het met nanotechnologie geproduceerde D3O is uit zichzelf zeer flexibel en soepel, maar wordt automatisch hard bij een plotselinge val of klap. Hierdoor zijn smartphones en tablets beschermd tegen de hardste schokken. D3O is zo krachtig, dat het zelfs bescherming kan bieden tegen lichamelijk letsel. D3O wordt zelfs gebruikt in helmen van mariniers om de kracht van explosies op te vangen.

Tech21 heeft dit unieke materiaal in smartphone- en tabletaccessoires weten te verwerken en de meeste accessoires worden met de hand gemaakt. Er zijn Tech21-accessoires verkrijgbaar voor de smartphones van Apple, Samsung, HTC, BlackBerry, voor de iPad 2 en 3, en de Samsung Tab 2 10.1. De beschermingshoezen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en soorten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com