You are here: Home » Beauty » HEMA Beautyshops

HEMA Beautyshops

geschreven door Constance

Amsterdam en Haarlem hebben de primeur; daar kan je sinds afgelopen donderdag en vrijdag terecht in de enige echte HEMA Beautyshop! In beide winkels, in de Kalverstraat en de Barteljorisstraat, kan je binnenlopen om inspiratie op te doen maar kennis maken met alle kleuren, texturen en effecten.

En in de shops staan medewerkers die je graag advies geven welke make-up het best bij je past. Er zijn ook unieke spiegels aanwezig, met verschillende lichteffecten. Zo kan men meteen live testen welke make-up kleuren geschikt zijn voor een kantoorlook of een feestelijk avondje uit. Om er elke dag op je mooist en verzorgd uit te zien heb je bij HEMA BEAUTY een ruime keuze.

Want het aanbod kleuren is uniek: van de meest felle tinten tot zachte pastels. Dit nieuwe assortiment is vanaf vandaag te koop in de twee nieuwe HEMA BEAUTY shops en natuurlijk ook in alle HEMA vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

In de nieuwe HEMA BEAUTY collectie zijn alle musthaves te vinden die nodig zijn voor een stralende make-up look. De collectie varieert van professionele tools, zoals kwasten of een wimperkruller, tot een spectaculair kleurenaanbod oogschaduw en nagellakken, maar ook lipsticks en gloss waar iedereen een perfecte match kan vinden. En niet te vergeten de huid make-up: foundations, poeders, blushers, bronspoeders en concealers om de teint op een makkelijke, snelle manier een prachtige uitstraling te geven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com