You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Samsung Galaxy SIII mini

Nieuwe Samsung Galaxy SIII mini

geschreven door Constance

Speciaal voor elke vrouw die de Samsung GALAXY SIII te groot vindt komt er nu een kleintje aan; de GALAXY SIII mini.

De GALAXY SIII mini past met haar 4.0 inch scherm nog beter in je tas maar heeft wel alle snufjes van haar grotere broer maar is ook nog eens goedkoper. Je kunt op het Super AMOLED scherm genieten van super helder beeld, video’s, websites en foto’s gemaakt met de 5 megapixel camera.

De smartphone volgt verder je oogbewegingen, de zogenaamde Smart Stay. Met Smart Stay blijft het scherm verlicht zolang je er naar kijkt. En als je een sms aan het opstellen bent, maar je wilt toch liever bellen? Dan hoef je met Direct Call enkel de smartphone naar je oor te bewegen en het nummer wordt automatisch gebeld.

De GALAXY SIII mini is verder uitgebreid met Game Hub die je toegang geeft tot de nieuwste games op je smartphone en heeft Android 4.1 Jelly Bean en hierdoor schakel je heel snel tussen alle programma’s, films, websites en fotoalbums.Bij de GALAXY SIII mini krijg je via Music Hub ook toegang tot meer dan 18 miljoen muzieknummers.

De GALAXY SIII mini is er in het wit en blauw en ligt nu in de winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com