You are here: Home » Shoppen » Champagnebar in de Bijenkorf

Champagnebar in de Bijenkorf

geschreven door Constance

In de periode van 15 november t/m 31 december as. wordt het Damcafé van de Bijenkorf omgetoverd een exclusieve Moët & Chandon champagnebar.

En hiermee wordt de enige champagnebar in een Nederlands warenhuis geopend. Je kunt bij de Bijenkorf in Amsterdam verschillende Moët & Chandon cuvées proeven en daarbij genieten van speciale hapjes, geadviseerd door Pascal Tingaud, de internationaal vermaarde chef-kok van het huis. En dit natuurlijk in een passend decor, zoals een kroonluchter bestaande uit flutes en een kerstboom die gemaakt is van giftboxes. Naast verrukkelijke hapjes is er nu alle gelegenheid om Moët & Chandon Imperial Brut, Nectar Imperial of Rosé Imperial per glas te bestellen.

De exclusieve Moët & Chandon Bar is open op zondag en maandag van 11.00 tot 20.00 uur, op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 20.00uur, op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 20.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com