You are here: Home » Fashion » Ontwerp je eigen sportkleding

Ontwerp je eigen sportkleding

geschreven door Constance

Ik vind dat leuke sportkleding, en dan zeker spinningbroekjes, voor dames heel moeilijk te vinden is. Want het is of saai en functioneel of vreselijk duur maar wel in een leuke kleur.

Maar bij pixie.nl kun je nu zelf de modellen samenstellen en aan de slag met kleuren en kleurcombinaties. Daarna alleen nog de juiste maat én de lengte doorgeven, want Pixie maakt zelfs sportkleding op lengte. Verder kan je je sportkleding ook personaliseren door je naam of een leuke tekst op je unieke sportoutfit te laten bedrukken. De bestelling heb je binnen 2-4 werkdagen bij je thuis.(Alleen staat mijn spinningbroekje nog niet bij de maatkleding, hoop dat dat binnenkort ook het geval is.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com