You are here: Home » Beauty » Bourjois herfst-wintercollectie 2012; Parisian Lodge

Bourjois herfst-wintercollectie 2012; Parisian Lodge

geschreven door Constance

Bourjois heeft haar make-up collectie, Parisian Lodge, voor aankomende herfst en winter gepresenteerd en er staan 2 kleuren centraal; Vert Jungle en Brun Wood. Bij Bourjois gaat de nadruk gelegd worden op de ogen, en deze krijgen intense kleuren in combinatie met een zwart eyeliner en een mooie lange wimpers.

En je kunt natuurlijk aan de slag met de 2 nieuwe tinten van Trio Smoky:
Brun Wood; Een combinatie van roodbruine- en metallic tinten
Vert Jungle; Een combinatie van groene tinten met een vleugje geel en een metallic finish.
En natuurlijk heeft Bourjois weer een aantal handige tips voor het aanbrengen van deze oogschaduwset; breng de lichte tint aan over het gehele ooglid, om zo een basis voor de make-up alsmede licht te creëren. Breng daarna de medium tint aan op het bewegende ooglid en vervaag deze vloeiend naar boven en buiten toe. De donkere tint wordt als eyeliner bij de wimperrand gebruikt of in de buitenste ooghoek, om de blik nog meer vorm en expressie te geven.

Het allernieuwste product van Bourjois is de Intuitive Liner en hiermee kan elke vrouw eenvoudig haar eyeliner opbrengen en dat komt door de driedubbele, super nauwkeurige stiftpunt.  Op basis van de techniek van het zogeheten ‘pointillisme’ heeft Bourjois een nieuwe applicatiemethode uitgevonden: je brengt met de eyeliner kleine stipjes van de driedubbele punt op de wimperrand aan , om zo een perfect doorlopend lijntje te creëren en zonder risico dat je van je lijn afwijkt of uitglijdt. En de Intuitive Liner blijft 24 uur zitten!

Natuurlijk mogen ook lange wimpers niet ontbreken en daarvoor gebruik je de Mascara Volumizer Ultra Black.

Voor op de nagels is er een nieuwe kleur uit de So Laque Ultra Shine serie, nr. 47 Rouge Défundu (helder baksteenrood) en dit combineert prima bij de modekleuren mosterd en bordeaux.
Maar ook in de nail-art trend is er iets nieuws; Top Coat Python,  een top coat die de fijne schubben van de python nabootst. De Top Coat Python wordt op twee, goed gedroogde lagen gekleurde nagellak breng je één dun laagje Top Coat Python aan. Na 1 minuut verschijnt het elegante Python-schubbenmotief.
Tip van Bourjois: combineer de Top Coat Python met de nagellak So Laque Ultra Shine nr. 39 Jaune.

Het model op de foto draagt :
Het Trio Smoky 14 Vert Jungle, de eyeliner Intuitive Liner 02 Noir, mascara Volumizer Ultra Black 08 Ultra Black, lipstick Sweet Kiss 49 Rose Allluré, nagellak So Laque Ultra Shine 39 Jaune Trendy en de Top Coat Python.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com