You are here: Home » Accessoires » Lenovo introduceert ThinkPad X1 Carbon

Lenovo introduceert ThinkPad X1 Carbon

geschreven door Constance

Lenovo komt met 2 nieuwe ThinkPads; de Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Lenovo presenteert de X1 Carbon samen met de nieuwe ThinkPad T430U Ultrabook en viert hiermee het 20 jarig bestaan van ThinkPad.

De ThinkPad X1 Carbon is ideaal voor de mobiele gebruiker omdat de laptop de lichtste in zijn soort is met een hoge resolutie 14-inch beeldscherm in een 13-inch laptop design. Daarnaast gaat de accu tot wel acht uur mee en laadt deze zeer snel op dankzij Lenovo’s RapidCharge technologie. Doordat de laptop is voorzien van een optionele 3G mobiele verbinding en hotspot technologie kunnen gebruikers altijd en overal online zijn.

De ThinkPad T430U Ultrabook combineert persoonlijke behoeften met zakelijk computergebruik. De ThinkPad T430U biedt grafische mogelijkheden en een ruime opslagcapaciteit welke bijna nooit voorkomt bij Ultrabooks. De accu van de ThinkPad T430u gaat meer dan zeven uren mee, waardoor er een hele dag zonder stroom gewerkt kan worden.

De ThinkPad X1 Carbon is in Nederland verkrijgbaar vanaf half augustus voor €1799,- en de ThinkPad T430U Ultrabook is verkrijgbaar vanaf eind augustus voor €999,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com