You are here: Home » Shoppen » Mail & Win: Wrapp cadeaubon voor FAB

Mail & Win: Wrapp cadeaubon voor FAB

geschreven door Constance

Sinds een paar weken is ook de Social Gifting app van Wrapp  beschikbaar en met deze app kan je cadeaubonnen van verschillende merken cadeau geven aan familie en vrienden.

Wat is Wrapp? Dit is de 1e social gifting app  waarmee je je (Facebook)vrienden iedere  dag cadeaubonnen kunt  geven. Je feliciteert niet alleen meer via FB maar je geeft ook gelijk een cadeau! Nu is het extra leuk jarig zijn. Download de Wrapp-app (voor Apple en Android) en log dan in met je FB account en je kan beginnen met cadeaus geven.

Momenteel  kan je cadeaubonnen kopen voor; 9 Straatjes Online, America Today, Bike Totaal, Blond Amsterdam, Bol.com, FAB, Fonq, Frederique’s Choice, Happy Socks, Lief!, O’Neill, Perry Sport, de VriendenLoterij en WE Fashion. (Natuurlijk komen er binnenkort nog meer merken en winkels bij.)

Mail & Win: Speciaal voor de lezers van shoppen.blogo.nl mag ik 20 Wrapp cadeaubonnen van euro 10,00 elk weggeven en deze kan je besteden bij FAB. En winnen is heel eenvoudig: de eerste 20 inzendingen, ovv. SHOPPEN.BLOGO, die ik binnenkrijg op prijsvraag.blogo.nl@gmail.com krijgen een link met daarin de cadeaubon! Dus wacht niet te lang, op = op!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com