You are here: Home » iPhone » Mail & Win: Wrapp cadeaubon bij 9StraatjesOnline

Mail & Win: Wrapp cadeaubon bij 9StraatjesOnline

geschreven door Constance

Er zijn regelmatig apps bij waarvan je denkt; ‘dat dat er nog niet was. En de Social Gifting app van Wrapp is er zo een maar deze is nu sinds kort ook in Nederland  beschikbaar.  Met deze app kan je cadeaubonnen van verschillende merken cadeau geven aan familie en vrienden.

Je geeft een Wrapp cadeaubon aan de je FB vrienden. Deze social gifting app zorgt ervoor dat je niet alleen je felicitatie achterlaat, maar ook gelijk een cadeau geeft. Nu is het extra leuk jarig zijn. Je moet alleen even de Wrapp-app (voor Apple en Android) downloaden, inloggen bij FB en je kan cadeaus gaan geven.

Er zijn nu cadeaubonnen te koop voor; 9StraatjesOnline, America Today, Bike Totaal, Blond Amsterdam, Bol.com, FAB, Fonq, Frederique’s Choice, Happy Socks, Lief!, O’Neill, Perry Sport, de VriendenLoterij en WE Fashion. (En er komen regelmatig nieuwe merken en winkels bij.)

Mail & Win: Namens Wrapp mag ik aan 20 lezers van ladygadgets.blogo.nl mag ik 20 Wrapp cadeaubonnen van euro 10,00 elk weggeven en deze kan je besteden bij 9straatjesonline. Meedoen is heel eenvoudig: de eerste 20 inzendingen, ovv. LADYGADGETS.BLOGO, die ik binnenkrijg op prijsvraag.blogo.nl@gmail.com, krijgen een link met daarin de cadeaubon! Dus wacht niet te lang, op = op!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com