You are here: Home » Fashion » Lancering collectie Mart Visser voor V&D

Lancering collectie Mart Visser voor V&D

geschreven door Constance

Vandaag ben ik bij de exclusieve preview van de kledingcollectie van Mart Visser voor V&D en ik ben echt onder de indruk! Ik heb mijn favorieten voor jullie hieronder neergezet, maar het is gewoon moeilijk om te kiezen. De collectie wordt uitgebreid met een Christmas collectie en volgend jaar ook met schoenen en tassen!

Afgelopen najaar en voorjaar heeft Mart Visser al 2, zeer succesvolle ‘Mart Visser The Coat Collections’ gelanceerd en deze collectie wordt nu uitgebreid met een exclusieve najaarscollectie met ‘Mart Visser The Collection’. Deze collectie staat voor vrouwelijkheid en luxe en is ontworpen in vijf verschillende kleurthema’s. De najaarscollectie gaat ook in het buitenland verkocht worden en is verkrijgbaar bij het Duitse warenhuis Karstadt.

Vanaf maandag 27 augustus is de collectie verkrijgbaar in 38 V&D winkels, op VD.nl en in Karstadt en wordt in de weken daarna aangevuld. De succesvolle jassencollectie, ‘Mart Visser The Coat Collection’, is vanaf augustus ook exclusief verkrijgbaar bij V&D, Karstadt in Duitsland én warenhuis Manor in Zwitserland.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6psES-DHzXE[/youtube]

‘Mart Visser The Collection’ bestaat uit 80 items verdeeld over vijf thema’s: Black & White, Electric Blue, Classic Copper, Radiant Red en Glim Glam. De kleuren zwart, wit, kobalt, koper en rood voeren de boventoon in deze collectie die volledig op elkaar is afgestemd in totale outfits, waardoor niet alleen gecombineerd kan worden binnen de thema’s, maar ook tussen de vijf thema’s. Net als ‘Mart Visser The Coat Collection’ hebben alle ontwerpen de herkenbare signatuur van Mart Visser met bijzondere details, mooie prints en accentuering op het vrouwelijk silhouet. De collectie is van hoge kwaliteit met rijke stoffen als bouclé, metalic tweeds, double weaves en leer. De collectie wordt in speciale Mart Visser shop-in-shops gepresenteerd in V&D.

Naast de najaarscollectie ontwerpt Mart Visser ook een derde ‘Mart Visser The Coat Collection’. De jassencollectie bestaat uit 13 verschillende ontwerpen in diverse najaarskleuren, zoals taupe, zwart, koper en aubergine, en in modieuze kleuren
als koraal, lila en groen. Het ontwerp met vele bijzondere details, het kleurgebruik en het gebruik van wolblends, cashmire en nylon maken de jassen zeer geschikt om te combineren met de ‘Mart Visser The Collection’.

De prijzen voor Mart Visser The Collection variëren van euro 19,99 tot euro 219,99 en Mart Visser The Coat Collection vanaf euro 169,99!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com