You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Live Chat

Estée Lauder Live Chat

geschreven door Constance

Een half jaar geleden heeft Estée Lauder een Live Chat gestart en aangezien er een aantal nieuwe producten gelanceerd zijn zoals Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme, Re-Nutriv Ultimate Lift Age-Correcting Mask, Daywear BB Cream en de geur Bronze Goddess Capri werd het weer eens tijd voor nog zo’n super sessie!


Je kunt dan rechtstreeks je vragen stellen aan één van de Estée Lauder huidverzorging experts tijdens de ESTÉE LAUDER Live Chat morgen, vrijdag 22 juni 2012, van 16.00 tot 19.00 uur op de Nederlandse ESTÉE LAUDER website: www.esteelauder.nl

En dat de Estée Lauder Live Chats een groot succes zijn, blijkt wel uit de vele honderden deelnemers die hun vragen stelden. Dus wil jij ook weten wat je kunt doen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen of welke producten nodig zijn voor jouw huid? Natuurlijk kun je ook alle vragen stellen over serums, crèmes, reiniging en alle make-up. De chat is privé, alsof je een persoonlijke consultant raadpleegt. Lucienne Weijers en Karine Vandebrouck, trainingsmanagers Estée Lauder Benelux staan je graag te woord!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com