You are here: Home » Eten & koken » Rémy Martin Summer mix

Rémy Martin Summer mix

geschreven door Constance

Voor mij staat een glas cognac altijd gelijk aan een lekkere warme open haard en heerlijk genietend na een fantastisch etentje.

Maar je kunt Remy Martin V.S.O.P. Mature Cask Finish natuurlijk ook drinken op een heerlijke zomerse dag, zoals met Rémy Ginger. Rémy Ginger is een heerlijke mix op basis van Rémy Martin V.S.O.P Mature Cask Finish en Ginger Ale. Rémy Martin V.S.O.P. de Mature Cask Finish heeft een vollere smaak en het laatste jaar rusten op een 20 jaar oud Limousin eikenhouten vat zorgt ervoor dat de karakteristieke smaak van de VSOP nog sterker naar voren komt en dat de fruittonen intenser zijn. Rémy Ginger is een drankje dat je op het terras kunt bestellen maar ook perfect is om lekker op je balkon of in je tuin te drinken.

Nu wil je natuurlijk weten hoe je Rémy Ginger maakt!
Dit zijn de ingrediënten: 35 ml Remy Martin V.S.O.P. MCF, 1 limoenpartje, 1 dun schijfje gember, 1 zest van sinaasappel (sinaasappelschil) en Ginger Ale. Je vult het Bourgogne wijnglas voor meer dan de helft met ijs. Je knijpt het limoenpartje uit en doet dit, samen met het schijfje gember, in het glas. Schenk de Remy Martin V.S.O.P. MCF erbij en top daarna af met de Ginger Ale. Roer kort en rustig. Knijp de sinaasappelschil uit boven een aansteker boven het glas en laat deze ook in het glas vallen. Proost!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com