You are here: Home » Accessoires » Rookvrije BBQ

Rookvrije BBQ

geschreven door Constance
juniorledikant_bartje

Ik weet dat de meeste dames er niet eens aan beginnen, een bbq op houtskool. De reden; het ding rookt en/of gaat moeilijk aan. Maar dames, er is hoop! Want met de LotusGrill haal je een rookvrije houtskool BBQ in huis.

De LotusGrill bbq is dit jaar onderscheiden met de gouden innovatie award door het barbecue magazine Fire & Food! En wat maakt nu het verschil? De LotusGrill beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. De ingebouwde ventilator wordt door een geïntegreerde batterij aangedreven en de houtskool wordt d.m.v. brandpasta aangestoken. Verder is de aan/uit-knop ook gelijkertijd de temperatuurregelaar en wordt de buitenste schaal niet heet, dus kan je de bbq optillen, verplaatsen of op tafel zetten. Ook gaat deze bbq niet roken want het vleesvet druipt niet op de kooltjes, en kan dus ook op je balkon prima neergezet worden.

En de LotusGrill is er niet alleen in antraciet grijs, maar ook in het lila, rood, oranje en groen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com