You are here: Home » Fashion » Specsavers lanceert nieuwe brillencollectie van Francisco van Benthum

Specsavers lanceert nieuwe brillencollectie van Francisco van Benthum

geschreven door Constance

Gisterenmiddag was de lancering van de nieuwste Specsavers brillencollectie en deze keer is de Nederlandse modeontwerper Francisco van Benthum verantwoordelijk voor deze exclusieve brillenlijn.

De Specsavers Francisco van Benthum collectie bestaat uit 28 modellen; 24 gewone monturen en 4 zonnebrillen. De ontwerper heeft traditionele mannenkleding als uitgangspunt genomen en ook heeft hij een aantal spannende elementen en details toegevoegd. Daarbij moet je denken aan retro, de jaren ’50 en ’60 maar ook de Seventies en de Eighties. De materialen die gebruikt zijn, zijn metaal en acetaat, hout, hoorn en ‘ivoor’. De vormen van de monturen zijn oa. rond (à la John Lennon), maar ook het klassieke pilotenmodel ontbreekt niet en ook zijn de gebruikte kleuren niet alledaags, zoals mosgroen en wit.

Nu zijn de monturen van Francisco van Benthum eigenlijk bedoelt voor de mannen van Nederland, maar ook de dames kunnen gerust hun slag slaan want ze zijn echt helemaal top, dus perfect voor hem én haar!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com