You are here: Home » Beauty » Moederdag Kado: Sieraden van Rossana Kluivert

Moederdag Kado: Sieraden van Rossana Kluivert

geschreven door Constance

Vorige week heeft Rossana Kluivert haar eigen sieradenlijn ‘Wishes by Rossana’ geïntroduceerd.

De bekende styliste wil, met de door haar zelf ontworpen sieraden, iedereen geluk meegeven. De lijn Demi (vernoemd naar haar dochter) bestaat uit een kettingen en een armband. Beiden zijn te koop in 3 verschillende kleuren; goud-, zilver- en roségoudkleurig.

Aan de armband en ketting hangen verschillende bedels en deze bedels staan voor geluk, liefde, gezondheid, vertrouwen, hoop en bescherming. De sieraden zijn ontstaan nav. de wereldreis van Demi. Rossana wilde haar dochter beschermen, steunen en liefde meegeven. Wishes by Rossana zijn te koop bij Douglas en in verschillende trendy modewinkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com