You are here: Home » Beauty » Nieuwe Bourjois nagellak

Nieuwe Bourjois nagellak

geschreven door Constance

Je wisselt tegenwoordig net zo snel van schoenen en tassen als van nagellak en dat laat de vernieuwde Bourjois de Vernis 1 Seconde, de nagellak die alles heeft, dan ook zien!

De nieuwe formule geeft het professionele resultaat van een nagelstudio in slechts enkele seconden! Wat is het geheim? Een nieuwe geltextuur en een panoramisch, uiterst nauwkeurig te doseren kwastje, dat uitlopen tegengaat.
1 nagel = 1 laag = 1 seconde = 0 fouten
Dus je hoeft geen professional te zijn (en zelfs niet eens handig) om jezelf te verwennen met de perfecte manicure! Het uiterst handige kwastje past zich moeiteloos aan de curves van de nagels aan: het is genoeg om het kwastje min of meer tegen de nagel te drukken zodat het zich aanpast aan de grootte en de vorm ervan. En dankzij de gel, die verrijkt is met siliconen, is de Vernis 1 Seconde gemakkelijker aan te brengen en glijdt deze soepel over de nagels, hetgeen de nagels een maximale curve geeft en een ultraglanzende finish.

Er zijn 12 kleuren en deze zijn er in 4 kleurfamilies:
Trendy Nude
Soft Poetry
Styl’in Red
Nail Fiction

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com