You are here: Home » In & om het huis » Wonen in Schoonhoven

Wonen in Schoonhoven

geschreven door Constance

Vorige week was een roerige week in huizenland. Sommige verkopend huiseigenaren hoopten dat de overdrachtsbelasting omhoog zou gaan zodat potentiële kopers onder tijdsdruk sneller overstag zouden gaan. Is er nu eindelijk duidelijkheid over de hypotheekrenteaftrek, mwah… als je moet gaan aflossen wordt het nog lastiger om een hypotheek te krijgen maar als je die hypotheek krijgt dan weet je tenminste zeker dat je rente aftrek hebt. Da’s dan weer mooi.

Enfin er zijn toch wel heel veel mensen die hun huis te koop hebben en omdat er zoveel huizen te koop staan kun je in deze markt goed scoren. Ik zag bijvoorbeeld dit huis te koop staan, een heel mooi huis met een schitterend vrij uitzicht in het centraal gelegen Schoonhoven. Ik weet zeker dat er al jaren liefdevol met het huis en de tuin is omgegaan en daarom gun ik het huis van mijn ouders heel leuke nieuwe bewoners! Open dag op 5 mei…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com