You are here: Home » Shoppen » Moederdag Kado: handgemaakt babytruitjes van Toto Knits

Moederdag Kado: handgemaakt babytruitjes van Toto Knits

geschreven door Constance

Deze tip is speciaal bedoeld voor alle vrouwen die net mama zijn geworden of voor iedereen die een nieuwbakken mama een leuk en bijzonder cadeau wil geven.

Want ism. Ali LAMU heeft TOTO KNITS heel lieve truitjes ontworpen. De truitjes worden gemaakt van organic cotton en de truitjes worden bio-vriendelijk geverfd, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. Elk truitje wordt gebreid door een alleenstaande moeder uit Kenia en de achterliggende gedachte van TOTO KNITS is om al deze vrouwen aan te moedigen om te gaan werken zodat zij voor zichzelf (en hun kinderen) kunnen zorgen. Aan elk truitje hangt een kaartje met daarop de naam van de vrouw die het truitje gemaakt heeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com