You are here: Home » Gadget nieuws » Week van de Tuin Gadgets: Barbecook vuurkorf

Week van de Tuin Gadgets: Barbecook vuurkorf

geschreven door Constance

Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie tuinhaard/vuurkorf, maar de meeste modellen waren of spuuglelijk of te groot of mooi maar erg duur. Dus maar weer eens op internet gaan speuren.

En een van mijn favoriete onlinewinkels is Fonq.nl, waar je voor allerlei handige, mooie en trendy artikelen terecht kan. Dus toch maar weer even gekeken of er bij de Barbecueswinkel een mooie vuurkorf te koop was.

En ja, Barbecook heeft naar me geluisterd ;), want daar stond ie, de perfecte vuurkorf. Ik heb hem gelijk besteld en hij werd binnen 24 uur thuis bezorgd. Testman en ik hebben hem in elkaar gezet en hij is nog mooier dan op het plaatje. We zijn er ontzettend blij mee en hij past perfect in onze tuin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com