You are here: Home » Beauty » Permanente mascara

Permanente mascara

geschreven door Constance

Afgelopen maandag heb ik het al gehad over de i-Fitness die aangeboden werd in de folder van de lidshop.nl maar ik heb nog een ander ‘wonderproduct’ gezien waar ikzelf geen ervaring mee heb, maar misschien jij wel.

Het gaat om PerMascara. In Zwitserland heeft men cosmetische kleurstofgel ontwikkeld en hiermee is PerMascara gemaakt. PerMascara houdt 2 tot 3 maanden lang, maw. je hoeft nog maar eens in de 2 of 3 maanden mascara op je wimpers te doen en is er in de kleur zwart en bruin.

Nu heb ik echt mijn vraagtekens bij PerMascara want mascara die 2 tot 3 maanden op je wimpers blijft zitten, is dat wel gezond voor je wimpers? En hoe zit het met lenzendraagsters of fanatieke sporters?

Heb jij dus ervaring met PerMascara laat dan hieronder je reactie achter, ik ben reuze benieuwd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com