You are here: Home » Green gadgets » Week van de Tuin Gadgets: Marcel Wanders schommel

Week van de Tuin Gadgets: Marcel Wanders schommel

geschreven door Constance

Dat een schommel in de tuin niet alleen iets voor (kleine) kinderen is, bewijst Marcel Wanders wel.

Want deze Nederlandse ontwerper heeft voor Droog Design een schommel ontworpen en natuurlijk heeft deze ook weer een leuk grapje. De Marcel Wanders schommel heeft nl. aan beide kanten een uitsparing waar je potgrond in kunt doen en dan kan je, oa. klimop planten en dit langs de touwen omhoog laten groeien. (Toen ik deze schommel zag wilde ik hem gelijk hebben, alleen heb ik geen boom in mijn tuin waaraan ik deze design schommel zou kunnen vastmaken.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com