You are here: Home » Shoppen » Nieuwe horloges van Gc Watches

Nieuwe horloges van Gc Watches

geschreven door Constance

Het horlogemerk Gc Watches breidt  haar ‘Femme’ collectie uit met nieuwe modellen en ook deze 2 horloges hebben een Zwitsers uurwerk en saffier kristal.

Het design van de horlogekast en de mooie stalen band zorgen ervoor dat deze horloges matchen bij iedere outfit van sportief als dressed-up. Gc Femme is er in een stalen variant en een gecombineerde variant met rosé goud en staal en de mother of pearl wijzerplaat, de clip-down kroonbescherming en de handmatig aangebrachte tijdsaanduidingen geven deze horloges een luxe uitstraling.

De nieuwe Femme modellen hebben 6 of 8 single-cut diamanten op de wijzerplaat en het super de luxe model zelfs 36, met de hand ingelegde briljant geslepen, diamanten. Verder zijn alle modellen tot 100 meter waterdicht en kan je kiezen uit een 34 mm dag-datum horlogekast of een 37mm horlogekast met chronograaf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com