You are here: Home » Beauty » Nieuwe essence mascara’s, creeër Big Lashes!

Nieuwe essence mascara’s, creeër Big Lashes!

geschreven door Constance

Elke vrouw wil lange, mooie, volle en spectaculaire wimpers, toch? En daarvoor maken wij massaal gebruik van mascara. Vanaf volgende maand komt essence (exclusief bij het Kruidvat) met een aantal nieuwe volumemascara’s “get BIG! lashes”.

Er zijn 3 verschillende mascara’s;

  • essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische en spectaculaire look creëert. De haartjes van de megaborstel bereiken zelfs de kleinste wimpers, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen.
  • essence get BIG! volume boost mascara waterproof zorgt voor perfect opgemaakte wimpers en creëert mega volume – zelfs wanneer je een duik in het zwembad neemt!
  • essence get BIG! volume and curl mascara voor verbluffend volume en ongekend mooi gekrulde wimpers. Dankzij de speciale, gebogen borstel worden de wimpers gekruld van de inplant tot uiteinde – zelfs met slechts één applicatie. Het flexibele borsteltje maakt optimaal contact met je wimpers voor prachtig gekrulde wimpers en extreem volume.

essence trend edition “get BIG! Lashes” is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en zit in het standaard assortiment in de lente/zomer van 2012.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com