You are here: Home » Schoenen & laarzen » Test: hardloopschoenen van K-Swiss

Test: hardloopschoenen van K-Swiss

geschreven door Constance

Begin januari is altijd het moment waarop iedereen goede voornemens heeft en een van de populairste is toch steeds het voornemen om meer te gaan sporten of vaker naar de sportschool te gaan. Nu sport ik zelf zo’n 3 keer per week en vorige week viel me op dat het echt extreem druk was op mijn sportschool.

In oktober 2010 heb ik een paar K-Swiss Tubes gekregen en dit zijn echte ‘all-round’ sportschoenen die je voor diverse sporten kan gebruiken. Voor aankomend voorjaar komt K-Swiss met 2 nieuwe modellen; de K-Swiss Blade Max Glide en de K-Swiss Blade Max Stable, voor dames en heren.

De K-Swiss Blade Max Glide is een neutrale hardloopschoen die door middel van de Blade-Light technology een perfecte demping geeft en zorgt voor een goede afwikkeling van de voet. Verder heeft ie een comfortabele pasvorm doordat de bovenkant geheel naadloos is.

Blade Max Glide

 

De K-Swiss Blade Max Stable is een comfortabele hardloopschoen die de neutrale en de licht over-pronerende loper een perfecte mix van stabiliteit en demping geeft.Ook de Blade Max Stable heeft een naadloze bovenkant. En dit is het model dat K-Swiss mij heeft opgestuurd om te gaan testen.

Nu ben ik meestal, op de sportschool, te vinden op de spinningfiets of op een Pilates matje omdat ik hardlopen (binnen op een band of buiten) vaak te belastend voor mijn enkels en knieën vindt. Nu zijn mijn ervaringen met mijn ‘oude’ paar K-Swiss sneakers erg goed, dus ben ik in december jl. begonnen met hardlopen op de loopband. En inderdaad merk je dan pas hoe belangrijk het is om een paar goede schoenen te dragen en wat een verschil het maakt als je ‘echte’ hardloopschoenen draagt.

Want de K-Swiss Blade Max Stable hardloopschoenen lopen als een zonnetje, ze zijn lekker licht, zitten lekker en geven mijn enkels voldoende steun èn ik krijg geen last van mijn knieën. Maar dat is ook logisch, aangezien K-Swiss een schoenenmerk is dat door een groot aantal triathleten wordt gedragen, zoals bij de Iron Man wedstrijden! Conclusie: de K-Swiss Blade Max Stable zijn perfect voor iedere (beginnende) hardloper die op stabiel terrein loopt of in de sportschool op de loopband.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com