You are here: Home » Fashion » My favourite things: SundayMonday multifunctionele kleding

My favourite things: SundayMonday multifunctionele kleding

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete….? Daarom ga ik de aankomende 10 dagen een lijst publiceren met My favourite things. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


Aangezien stewardessen altijd teveel zooi in hun koffer stoppen (en die op de plaats van bestemming ook nog eens volplempen met hun aankopen) liep ik altijd met een loeizware koffer te zwaaien. Daarom word ik altijd heel blij van leuke vrouwen die handige dingen voor andere vrouwen bedenken en bij SundayMonday is dat zeker het geval. Want je kunt hun jurken en tops op heel veel verschillende manieren dragen waardoor je elke dag iets anders aan hebt. Vriendin Beertje van Beers heeft een cruise gemaakt waarbij ze maar 1 SundayMonday jurk bij zich had en er toch elke avond even stijlvol en elegant uitzag. En de kleding van Sunday Monday kreukelen ook nog eens nauwelijks.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com