You are here: Home » Beauty » My favourite things: Aveda

My favourite things: Aveda

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete….? Daarom ga ik de aankomende 10 dagen een lijst publiceren met My favourite things. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


Ik kocht in de VS regelmatig de Aveda handcrème en deed dit vooral omdat het een hele fijne crème vond, maar ik had me eigenlijk nooit verdiept in het ‘verhaal’ achter de Aveda producten. Intussen ben ik bij een paar Aveda productpresentaties geweest en ben ik zelf de Invati productlijn aan het testen en heb ik meer achtergrond informatie gekregen over Aveda. Alle Aveda producten zijn gebaseerd op Ayurveda en deze 5000 jaar oude Indiase wetenschap is gebaseerd op 5 elementen (water, vuur, aarde, lucht, ruimte). Tevens is Aveda heel erg met het milieu bezig want alle producten zijn biologisch afbreekbaar en zijn ook de producten 100% recyclebaar. Ik krijg op 8 december as. een heerlijke behandeling (welke is nog een verrassing voor me) in een Aveda DaySpa dus daar lezen jullie binnenkort meer over.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com