You are here: Home » Accessoires » My favourite gadgets: Knomo laptoptas

My favourite gadgets: Knomo laptoptas

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete gadget? Daarom ga ik 10 dagen een lijst publiceren met My favourite gadgets. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


Eindelijk heb ik een mooi merk gevonden waar je als vrouw (en ja, ze hebben ook herenmodellen) je laptop en/of tablet op een stijlvolle manier in kan meenemen, bijv. tijdens een zakelijke trip of gewoon als je met de auto, trein of bus naar je werk gaat en dat zijn de tassen van Knomo. Ik heb zelf ook een Knomo tas, model Rimini, en het 1e wat Testman zei toen ik de Rimini thuisbezorgd kreeg, was: ‘Is dat een laptoptas? Weet je het zeker? Hij ziet eruit als een gewone tas’ Daarop maakte ik de Rimini open en liet het mooie laptopvak zien en Testman was overtuigd. Maar dit toch wel het bewijs dat de Knomo tassen gewoon een stuk mooier (en praktischer) zijn dan een aantal andere (dames)laptoptassen, als je deze al kan vinden. Dus een perfect cadeau voor elke dame die stijlvol haar laptop/tablet wil vervoeren. 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com