You are here: Home » Fashion » Nieuwe Specsavers brillencollectie

Nieuwe Specsavers brillencollectie

geschreven door Constance
neon art letters

Gisterenmiddag heb ik kennis gemaakt met de allernieuwste Specsavers-collectie en deze zijn wederom afkomstig van de hand van het fashionmodel Kassandra Schreuders (Holland Next Topmodel). Zij heeft een tijdje geleden al een complete brillencollectie voor Specsavers ontwikkeld en nu heeft zij deze uitgebreid met aantal nieuwe modellen.

Het zijn deze keer niet alleen 7 ‘gewone’ brillen, maar ook een 3-tal zonnebrillen. Het is een gevarieerde collectie geworden, waarbij zij heeft ingehaakt op de trend van metalen monturen, maar de ‘nudes’ en retro zie je terug. Aangezien Kassandra al vanaf haar 3e jaar een bril draagt weet zij als geen ander hoe belangrijk een bril is en wat een bril voor je outfit en look kan doen. De kleuren van de monturen variëren van zwart tot donkerbruin en van kobaltblauw tot nude. Sommige brillen hebben een echte vintage-uitstraling. Bij de 3 zonnebrillen zit een zgn. Aviator model (dat zowel voor hem als voor haar perfect is), maar ook zwaardere en grotere monturen in bruin en zwart. En als je een Specsavers Kassandra Design montuur koopt, krijg je er altijd een paar (enkelvoudige) glazen bij cadeau.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com