You are here: Home » Shoppen » Nieuw dameshorloge van Oris

Nieuw dameshorloge van Oris

geschreven door Constance

Het horlogemerk Oris heeft een nieuw model in haar collectie, de Aquis Mid-Size.

En de Oris Aquis is perfect als je gaat duiken (tot 30 bar/300 meter)  maar kan ook gedragen worden tijdens een shoppingtripje of een avondje uit, maw. een perfecte combinatie van sportief, fashion en stijl.

Er zijn in het totaal 5 (vrouwelijke)  modellen en je kunt kiezen uit een keramische of stalen topring en tussen een gladde wijzerplaat of één met diamantjes, in zwart of wit. De band is van buigzaam zwart of wit rubber en gemakkelijk verstelbaar dankzij de handige vouwsluiting. Het horloge is bovendien voorzien van Oris’ karakteristieke kroonbescherming. (Deze kroonbescherming met speciaal ontworpen schroeven is kenmerkend voor de nieuwe Oris Aquis serie.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com