You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Flexxfloors, doe het zelf vloer.

Flexxfloors, doe het zelf vloer.

geschreven door Constance

Op vloerbekleding gebied is veel te verkrijgen. Naast  linoleum, laminaat in click of niet, in allerlei motieven en houtkleuren, echt parket, houten planken, tapijt, PVC,  tegels en nog veel vloerbedekking nu de nieuwste rage op vloergebied: Flexxfloors!

Quick, creative en clean

De makers noemen het dé revolutie in vloeren. De speerpunten zijn: quick, creative en clean.. in het Engels klinkt het altijd gelikter dan in gewoon oerhollandse woorden: snel te leggen, eindeloos variëren en hygienisch. Dit dekt toch meer de lading denk ik, maar alles moet tegenwoordig snel en in weinig woorden te vatten zijn. Zo ook  deze vloer.

Wat is Flexxfloors nu dan?

Flexxfloors is een revolutionaire, zelfklevende vloer van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het materiaal is geschikt voor alle ruimtes in huis, tot zelfs de badkamer en keuken aan toe.

 

 

3 collecties

Er zijn drie collecties opgezet met mooie hout en tegeldecors. Basic: hout decors en tegeldecors zijn wat eenvoudig en – maar dat is natuurlijk persoonlijk- deze tegeldecors vind ik zelf wat aan de saaie kant als je de andere collecties ziet, maar daarom heet het natuurlijk ook de Basic. Daarnaast hebben ze Premium: wauw, als ik een huis zou hebben waar deze tegels omheen passen had ik ze direct gekocht, maar het is wel een specifieke stijl Portugese tegels in grijstinten, en zwart en wit. De foto’s spreekt voor zich.. maar het moet wel je stijl zijn natuurlijk. Als laatste de Deluxe vloer: krijt eiken, blond eiken, oud eiken en steen eiken en daarnaast leisteen zwart, natuuursteen antraciet en lichtgrijs.

Echt revolutionair?

Flexxfloors is hygiënisch, eenvoudig schoon te houden, vocht- en krasbestendig en voelt warm en zacht aan en kan over vloerverwarming worden heen gelegd. Daarnaast is het makkelijk zelf te leggen.

Makkelijk zelf leggen? Inderdaad! Je kunt het over je oude vloer heen leggen of op een vlakke ondergrond, als het vloeroppervlak maar vlak is.

1001 mogelijkheden

1.001 mogelijkheden om de Flexxfloors te leggen is natuurlijk enigszins overdreven, maar de metafoor dekt de lading dat je met deze vloeren alle kanten op kunt: wildverband, visgraat, visgraat met bies, rechte of diagonale tegel en dan combineren met alle verschillende tegelmotieven en kleuren kom je toch een heel eind richting de duizend.

Wanneer je alle stroken naadloos aan elkaar schuift bij het leggen krijg je een hele mooie vloer waar je heel lang mee kunt!

Kijk op www.flexxfloors.nl voor meer informatie over deze nieuwe revolutie in vloeren.

 

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Doe Het Zelf - Flexxfloors, doe het zelf vloer. – Wonen.Blogo.nl 7 oktober 2011 - 19:33

[…] Flexxfloors, doe het zelf vloer.Wonen.Blogo.nlDaarnaast is het makkelijk zelf te leggen. Makkelijk zelf leggen? Inderdaad! Je kunt het over je oude vloer heen leggen of op een vlakke ondergrond, als het vloeroppervlak maar vlak is. 1.001 mogelijkheden om de Flexxfloors te leggen is natuurlijk … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com