You are here: Home » Beauty » Dr. Murad producten nu in Nederland

Dr. Murad producten nu in Nederland

geschreven door Constance

Vandaag ga ik een bijzondere man ontmoeten en dat is de bekende dermatoloog Dr. Murad.

Dr. Murad wordt door de Amerikaanse Vogue geroemd als een van de beste dermatologen van Amerika en ook de Amerikaanse ELLE heeft hem in april 2009 nog de Beauty Genius 2009 genoemd.

Het merk Dr. Murad biedt voor alle huidtypen of -problemen een oplossen, variërend van acne of rimpels. Door jarenlang onderzoek is dr. Murad achter het hoofdprobleem van huidveroudering gekomen: het Cellular Water. Door de jaren heen verliest het celmembraam elasticiteit en raakt ‘lek’. Door gezonde voeding (aangvuld met zijn voedingssupplementen) en een huidverzorging gebaseerd op herstel van het celmembraam, behoudt de huid zo lang als mogelijk de natuurlijke jeugd. Er staan dan ook inmiddels maar liefst 18 patenten op zijn naam. Hij was de eerste die werkte met anti-oxidanten en vitamine C in huidverzorgingsproducten.

Ik ga een complete huidanalyse krijgen en ben natuurlijk reuze benieuwd wat hier uit komt. Want stiekem hoop ik natuurlijk dat het jarenlang smeren met crèmes en serum, regelmatige schoonheidsbehandelingen en andere treatments toch effect heeft gehad en dat mijn huid in (redelijke) goede conditie is. Dus vanmiddag lezen jullie meer…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com