You are here: Home » Gadget nieuws » De Samsung Omnia W komt eraan

De Samsung Omnia W komt eraan

geschreven door Constance

Samsung komt met een nieuwe smartphone die speciaal bedoelt is om je sociale netwerken te onderhouden, en dat is de Omnia W.

Dit is de eerste smartphone van Samsung met Microsofts Windows Phone, codenaam Mango. De Omnia W heeft een minimalistisch design met een metallic finish. Het 3,7 inch Super AMOLED display brengt de foto’s en video’s die je met de 5 megapixel camera maakt, glashelder en levensecht in beeld. Dankzij de krachtige 1,4 GHz processor werkt de smartphone soepel en snel. Met de 14.4 Mbps HSPA+ verbinding browse je in highspeed door data en deel je foto’s en video’s direct met je vrienden. De unieke en intuïtieve interface van Mango toont applicaties als ‘Live Tiles’ die over het display bewegen als je ze aanraakt.

De Samsung Omnia W bevat zes Microsoft applicaties. De Windows Phone People Hub zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen je sociale netwerken, zoals Windows Live, Facebook, Twitter en LinkedIn. Met Office Hub kun je onderweg méér werk verzetten. Ook geeft deze hub toegang tot Windows Live Sky Drive voor 25 GB aan gratis opslagruimte, zodat je bestanden eenvoudig wegzet en weer ophaalt, waar je ook bent. Via mobiele versies van Microsoft Excel, Word en PowerPoint kun je onderweg documenten maken en bewerken. Verder kun je One Note gebruiken. Dat is een platform voor het opslaan en delen van voicememo’s, beelden en notities.

Op de Omnia W heb je direct toegang tot entertainment met de Picture Hub, Music & Video Hub – powered by Microsoft Zune – en de Game Hub. De Game Hub biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van social gaming via Xbox live: je kunt chatten met je vrienden, terwijl je tegen elkaar speelt. Tot slot heb je met Windows Phone Marketplace toegang tot meer dan 30.000 apps.

Met een set exclusieve Samsung apps vergroot Samsung het gebruiksgemak van Windows Phone. Een voorbeeld hiervan is Samsung AllShare, waarmee je draadloos content deelt tussen de smartphone en andere apparaten met DLNA, zoals HDTV’s, monitoren en digitale camera’s. Video Call is een handige app voor supersnelle 3G videoconversaties met vrienden en familie. Met Mini Diary leg je onderweg je belevenissen vast en maak je je eigen digitale reisverslag. Ook kun je onderweg e-books lezen. In Samsung Zone vind je hiervoor een verbeterde Samsung eBook client.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Met de Now 2.0 app weet jij altijd wat het wereldnieuws is, of de aandelenkoersen stijgen en of de weersvoorspellingen uitkomen. Met RSS Time download je RSS feeds van dagbladen, tijdschriften en blogs die je direct in een prettig formaat leest op je smartphone. Opmerkelijke artikelen deel je via e-mail of Facebook.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com