You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Pure Color Modern Mercury Collection

Estée Lauder Pure Color Modern Mercury Collection

geschreven door Constance

Jullie hebben vorige maand kunnen lezen dat ik een make-up workshop heb bijgewoond van de Estée Lauder make-up artist Blair Patterson. (Je kunt dit artikel hier nalezen.)

De Estée Lauder Pure Color Modern Mercury Collection wordt in een gelimiteerde uitgave uitgebracht en de focus ligt op metallic oogschaduws, een glinsterende huid, matte lipsticks en groene nagellak.

De Pure Color illuminating Powder Gelée is een combinatie van een vloeibare poeder en gel en deze geeft een mooi glinstering als ie droog wordt aangebracht en bij het gebruik van een nat sponsje een explosie van kleur geeft.

De Pure Color EyeShadow Duo en Palettes zorgen voor een heldere blik en deze maken gebruik van de True Vision Trechnology en hierbij zijn de pigmenten in een kristalachtig laagje gehuld waardoor de kleuren extra schitteren en de hele dag blijven zitten.

De nieuwe Pure Color Liquid Eyeliner is zwart met een parelmoerkleurige glans en is waterproof. (Tijdens mijn vakantie heb ik de proef op de som genomen en zelfs tijdens hoge golven bleef de eyeliner prima zitten, zonder uit- of door te lopen.)

De matte lipstick is terug en de Pure Color Velvet Lipstick is er in 3 mooie tinten, Nude Velvet, Fuchsia Velvet en Red Velvet. Deze lippenstift droogt je lippen niet uit en blijft ook erg lang zitten.

En wil je je nagels laten opvallen, dan is er de Pure Color Nail Lacquer in Metallic Sage en dit is een zeer bijzondere metallic kleur groen. (En is ook erg mooi om op je teennagels te doen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com