You are here: Home » Columns » Pimp your radiator(2)

Pimp your radiator(2)

geschreven door Constance

Een radiator is een noodzakelijk kwaad in huis. Hoe sfeervol een interieur ook is, als het koud is, zul je de sfeer niet voelen.

Je kunt in plaats van een standaard radiator kiezen voor een dure design-radiator, maar er is ook een goedkopere oplossing! Je kiest bij de fa. Narinc een model uit de “Vertical of Horizontal Planal”-serie. Dit is een gladde paneelradiator. Saaaiii, hoor ik de lezer nu denken.

Maar het leukste komt nog: je kunt deze radiator voorzien van een foto, logo of eigen ontwerp. De foto, het logo of eigen ontwerp worden op een folie gedrukt. Deze folie is eenvoudig zelf aan te brengen en te verwijderen. Je zit dus niet voor lang aan dezelfde afbeelding vast.

Dus plak je radiator vol met allerlei afbeeldingen! Bijvoorbeeld per seizoen of met de kerst of pasen.

Ingrid Gommers, InterieurTipgever Brabant en Zeeland

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com