You are here: Home » Gadgets » Lancering Hugo Boss Orange horloges

Lancering Hugo Boss Orange horloges

geschreven door Constance

Vanmiddag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de allernieuwste horlogelijn van Hugo Boss, Hugo Boss Orange. In een bomvol Café PC, in de PC Hooftstraat in Amsterdam, waren veel BN-ers, zoals Lisa Stips, Ruud Feltkamp (Noud uit GTST), Ferry Doedens (Lucas uit GTST), actrices Miryanna van Reeden & Peggy Vrijens, topmodel Kim Feenstra en topstylist Tom Sebastian.

En iedereen kreeg bij binnenkomst een mooi wit (unisex) Hugo Boss Orange horloge om zijn of haar pols en alle gasten konden genieten van de muziek die gemixt werd door DJ Dennis van der Geest!

Sinds 2006 is er al de Black Hugo Boss horloge lijn en dit zijn meer de klassiekere modellen en aangezien de Hugo Boss Orange kleding een stuk meer trendy en fashionable is, is een bijhorende horlogelijn een logisch vervolg. Er zijn 35 verschillende modellen, waarbij er een onderscheid kan worden gemaakt tussen dames-, heren- en unisexmodellen. De banden zijn gemaakt van rubber, stof, leer of nylon en de kleuren van de horloges variëren van wit tot zwart, incl.  trendy modekleuren zoals grijs, groen, roze en paars.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com