You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Android smartphone; HTC Rhyme

Nieuwe Android smartphone; HTC Rhyme

geschreven door Constance

HTC introduceert, volgende maand, een nieuw Android model, de HTC Rhyme en dit is een heel elegant stylish model met ronde vormen voor meer belcomfort en wordt geleverd met een aantal handige gadgets.

Want de HTC Rhyme wordt geleverd incl.:

* HTC Rhyme Docking Station – Dit docking station laadt de telefoon op, terwijl de HTC Rhyme werkt als alarmklok en muziek-unit. Zo kun je wakker worden met je favoriete muziek die wordt afgespeeld via de geïntegreerde Bluetooth-speakers.
* HTC Rhyme Charm – De Charm is een kleine lichtgevende kubus die vastzit aan je telefoon. De Charm licht op bij een inkomende of gemiste oproep of als je een bericht ontvangt. Door de Charm bijvoorbeeld uit je tas te laten hangen, kan je op discrete manier zien dat je wordt gebeld of een bericht hebt. De Charm is ook makkelijk om je telefoon snel uit je tas te halen.
* HTC Rhyme Tangle Free Headphones – De draad van deze oordopjes kan niet in de knoop raken zodat  je ongestoord naar muziek kunt luisteren.
* HTC Rhyme Pouch – Dit hoesje beschermt de HTC Rhyme in stijl.

De HTC Rhyme kenmerkt zich niet alleen door een stijlvol design, maar ook door een verbeterde HTC Sense-gebruikerservaring. HTC Sense bevat een nieuw startscherm dat op een makkelijke en overzichtelijke manier toegang geeft tot alle belangrijke functies. Het startscherm zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk een overzicht hebt van afspraken, berichten of andere zaken die voor iedereen persoonlijk van belang zijn. Daarnaast biedt HTC een variëteit aan achtergronden speciaal ontworpen voor de HTC Rhyme.

Verder heeft de HTC Rhyme een 5-megapixel camera met autofocus, LED-flitser en automatische sluiter en ook heeft de telefoon verschillende functies, zoals gezichtsherkenning, die er voor zorgen dat vrienden altijd scherp op de foto staan. Met Action Burst Scene maak je in één keer vijf shots van een gebeurtenis. De panoramische modus zorgt er voor dat je gemakkelijk één grote panoramafoto maakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com