You are here: Home » Accessoires » Poochie Bells, Ladygadget of Doggadget?

Poochie Bells, Ladygadget of Doggadget?

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik aandacht gegeven aan de speciale hondenwinkel, Made for Dogs. En aangezien ikzelf geen hond heb, heb ik 2 bevriende hondenbezitters een paar artikelen laten testen. En vandaag bijt Monique het spits af met de Poochie Bells.

Wat Social Media al teweeg kan brengen. Via Twitter kom ik mijn jeugdvriendinnetje Jolanda van de Basch weer tegen. Gelijk afgesproken en zo kom ik bij haar op kantoor ‘Made for Dogs’ terecht. Als groot hondenliefhebber én interieur-fan ben ik meteen verkocht als ik haar collectie Poochie Pets zie. Wat is het verhaal achter Poochie Pets? Artikelen voor honden die net even anders zijn, bijzonder. Mooi om te zien en de moeite waard om bekeken te worden.

De collectie bestaat onder andere uit de Poochie Bells, ja je leest het goed. Een deurbel voor de hond, zodat hij of zij kan laten weten als hij naar buiten wil. Ik vond het hilarisch toen ik het de eerste keer hoorde. Alsof je hond de bel laat rinkelen als hij wil plassen. Je begrijpt het al, of ik ze wilde testen.

Nu hebben wij een Beagle, die staan niet bekend om hun intelligentie. Bellen aan de deur gehangen, goed gesprek met Mevrouw Beagle gevoerd en zelf een paar keer enthousiast staan bellen. Vol overtuiging dat het verder niets zou worden maar er wel heel erg goed en grappig uitzag. De deur gaat bij ons vaak open, en deze zomer helaas ook weer dicht, dus gebeld werd er volop.

Wat gebeurde er na een week? Onze Beagle rammelde aan de bellen, dat geloof je toch niet. Oke, zal wel toeval zijn. Maar niets is minder waar. Als mevrouw naar buiten wil ramt ze heel charmant met haar snoetje tegen de bellen. Dat is toch veel leuker dan dat er geblaft wordt. Wie het hier hoort, geen mens die het gelooft. Hoe leuk. Ik denk dat ze aangestoken is door ons enthousiasme. Alle hondencursussen ten spijt. We hebben niet geoefend met brokjes of wat voor een fratsen dan ook. Gewoon enthousiast gedaan en zelfs onze Beagle begrijpt de Poochie Bells. Gave gadget, zowel voor Mevrouw Beagle als voor mij als interieur-fan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com