You are here: Home » Beauty » Kruidvat Pure & Nature huidverzorgingsproducten

Kruidvat Pure & Nature huidverzorgingsproducten

geschreven door Constance

Eergisteren (maandag 19 september) ben ik weer aanwezig geweest bij het halfjaarlijkse Kruidvat event en daar heb ik een uitgebreide uitleg gekregen over de Pure & Nature huidverzorgingslijn.

Zoals bekend heeft het Kruidvat een aantal huidverzorgingsproducten in verschillende lijnen,  maar zij hebben ook een speciale lijn die zelfs het BDIH keurmerk heeft gekregen, maw. de Pure & Nature serie voldoet aan alle strenge eisen die gelden voor natuurlijke huidverzorgingsproducten. Er zijn producten voor de gevoelige en de rijpere huid. In de producten komen geen synthetische kleur-, geur-, en conserveringsmiddelen voor, evenals synthetische siliconen, paraffine en andere op aardolie gebaseerde producten. De natuurlijke grondstoffen worden zoveel mogelijk onttrokken aan biologische teelt. Er worden geen dierproeven gedaan of in opdracht gegeven. De dermatologische testresultaten bewijzen dat deze Kruidvat Pure & Nature producten zeer goed door de huid verdragen worden.

De Sensitive serie, op basis van oa. Aloë Vera, heeft een dagcrème, nachtcrème, reinigingsmelk, facialtissues en douchegel.
De Anti-age serie, op basis van oa.  Orchidee en Q10, bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, oogcrème, reingingsmelk en -tonic.
En voor alle huidtypen, met Roos en Duindoornroos, is er de body-oil.

Tijdens de presentatie, die werd gegeven door een schoonheidsspecialiste die zelf oa. met Dr. Hauschka werkt, vertelde zij ons dat zij echt verbaasd was over de fantastische kwaliteit van de Kruidvat producten en dat geldt in het bijzonder voor de Pure & Nature serie, zeker als je de prijzen bekijkt. (Tussen euro 2,29 en euro 3,49)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LKuiUqpZ7o0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com