You are here: Home » Fashion » OntFront loves Casio G-Shock

OntFront loves Casio G-Shock

geschreven door Constance

Het horlogemerk Casio G-Shock heeft een samenwerking aangekondigd met het herenkledingmerk OntFront. En dit herenlabel is gekozen door Casio G-Shock, omdat OntFront Nederlandse mode en een vernieuwende street style in één vertegenwoordigt.

 

De designer van OntFront, Liza Koifman, heeft ervoor gekozen om met het model  GA-110C te werken, een model dat analoog en digitaal tegelijk is. Het horloge is mat zwart en het bandje is bedrukt met een gestileerd slangenhuid motief en het OntFront logo en dit model vertegenwoordigt het flamboyante karakter van OntFront. Er wordt een gelimiteerde oplage van 50 exemplaren gemaakt in Japan en de nummers worden met de hand ingegraveerd.  Het horloge zal exclusief verkocht worden bij de OntFront brand store (Haarlemmerdijk in Amsterdam) en Gorilli in Rotterdam, vanaf mid oktober. En om de samenwerking officieel te lanceren is er een ‘soundtrack’ gemaakt en een video campagne over vier vrienden op een road trip naar het strand.

heeft een samenwerking aangekondigd met het herenkledingmerk OntFront. En dit herenlabel is gekozen door Casio G-Shock, omdat OntFront Nederlandse mode en een vernieuwende street style in één vertegenwoordigt.

 

De designer van OntFront, Liza Koifman, heeft ervoor gekozen om met het model  GA-110C te werken, een model dat analoog en digitaal tegelijk is. Het horloge is mat zwart en het bandje is bedrukt met een gestileerd slangenhuid motief en het OntFront logo en dit model vertegenwoordigt het flamboyante karakter van OntFront. Er wordt een gelimiteerde oplage van 50 exemplaren gemaakt in Japan en de nummers worden met de hand ingegraveerd.  Het horloge zal exclusief verkocht worden bij de OntFront brand store (Haarlemmerdijk in Amsterdam) en Gorilli in Rotterdam, vanaf mid oktober. En om de samenwerking officieel te lanceren is er een ‘soundtrack’ gemaakt en een video campagne over vier vrienden op een road trip naar het strand.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com