You are here: Home » Beauty » Estée Lauder bij de Bijenkorf

Estée Lauder bij de Bijenkorf

geschreven door Constance

Aankomende woensdag heb ik een hele leuke presentatie, ik ga kennis maken met dè Premier Makeup Artist van Estée Lauder: Blair Patterson.

En tegelijkertijd worden de Modern Mercury Fall Trend View by Tom Pecheux en alle nieuwe Estée Lauder Pure Color Eyeshadows getoond, en ik heb hier ontzettend veel zin. Maar niet alleen ik kan advies krijgen van Blair Patterson, maar ook jij! Want Blair Patterson is vanaf 1 t/m 4 september as. bij de Estée Lauder counter in de Bijenkorf in Amsterdam aanwezig voor het ‘Your Beauty, Your Style, Your Profile’ event. Je kunt je laten opmaken, je nieuwe look fotograferen en gelijk je Facebook profielfoto aanpassen. Dus boek snel een afspraak bij de Estée Lauder want het aantal plaatsen in beperkt en vol = vol.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com