You are here: Home » Gadgets » Made for Dogs hondenwinkel

Made for Dogs hondenwinkel

geschreven door Constance

Afgelopen weekend stond de postbezorger weer op de stoep met een pakje en daarin zaten een aantal artikelen die ik van de online shop Made for Dogs opgestuurd heb gekregen.

Bij Made for Dogs kan je terecht voor een aantal bijzondere hondenartikelen (en ook voor de kat, maar daarover later meer) en in mijn pakje zaten 2 Road Refreshers, 2 Poochie-Bells, 1 Poochiepets halsriem en 1 Furbitz clip voor aan de hondenriem. Maar ook Noa (onze Noorse Boskat) was niet vergeten want voor haar zat er een Fling-ama-string in. (De Road Refreshers en de Poochie-Bells ga ik geven aan de Labradoodle van Tom Sebastian (Juul) en de Staffordshire Bull Terrier (Tom) van mijn schoonzus en zwager. (Hun ervaringen kan je later deze maand lezen.)

De Road Refresher is een speciale waterbak die dankzij een speciale constructie zorgt dat je hond  90 % minder “slobbert”. Dus ideaal voor in huis, caravan, auto of voor op de boot. Aan de onderkant van de bak zit klittenband en de bijgeleverde antislip strips zorgen ervoor dat de waterbak vast en stevig blijft staan op iedere vloer en aan de bovenkant zit, dmv. een clicksysteem, een ring die opspattend water tegenhoudt. Dus ook als je per ongeluk tegen de bak aanstoot, hij blijft staan en de vloer blijft droog en ook lange hondenoren en hondenbaarden blijven uit het water. En de drijvende schotel heeft sleuven waardoor er een klein laagje water opligt en hierdoor kan je hond rustiger en minder gulzig drinken en wordt er ook veel minder water gemorst (90% minder).  En zelfs Bo, de hond van President Obama heeft een Road Refresher!

Natuurlijk kent elke honden- (en katten-) bezitter wel de bekende Pavlov reactie, en Poochie-Bells zijn hierop gebaseerd. De Poochie-Bells hang je aan een deurknop (of een haak naast de deur) in je huis. En als je hond naar buiten wil om zijn of haar behoefte te doen kan hij of zij met haar poot of neus tegen de Poochie-Bells tikken en jij weet dat je de deur open moet doen.

Noa heeft Fling-ama-string gekregen. Dit werkt heel eenvoudig: je hangt de Fling-ama-string aan de deurkruk. Je zet het aan en het elastiek draait rond. Aan de elastieken band zit een gekleurd draadje dat steeds tevoorschijn komt en dan weer verdwijnt. En dan moet je kat dit proberen te pakken. Ik heb hele leuke filmpjes op YouTube gezien, maar Noa kijkt alleen maar naar het draadje, gaapte en ging liggen. Pas toen ik de Fling-ama-string uitdeed pakte ze het touwtje. (Misschien nog even wennen, hoop ik).

Bij Made for Dogs hebben ze nog een aantal hele bijzondere hondenaccessoires en 2 daarvan wil ik nog even noemen: De Pod I Love en de Paw Plunger. De Pod I Love is een luxueuze hondenmand voor aan het fietsstuur en wordt als set geleverd inclusief de klikhouder voor aan het stuur. Met een druk op de knop haal je de mand van het stuur. De mand kan zowel open als (half) gesloten gebruikt worden. Verder kun je de mand zowel aan de hand dragen als aan een schouderriem. De mand kan zeer goed in de auto gebruikt worden waarbij de veiligheidsgordel van de auto de mand op zijn plaats houdt. En de Paw Plunger is de oplossing om de vuile poten van je hond schoon te maken. Je vult de Paw Plunger met warm water, draait de dop met de borstels op de beker en je stopt, een-voor-een, de poten van je hond erin en ze zijn schoon. Na afloop gooi je het vieze water gewoon weg.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com