You are here: Home » Beauty » Max Factor make-up kwasten

Max Factor make-up kwasten

geschreven door Constance

De Max Factor heeft, ism. Elegant Touch, een complete collectie Beauty Tools ontwikkeld en daarin vind je make-up kwasten en andere accessoires van professionele kwaliteit.

Alle kwasten zijn gemaakt van het fijnste capra haar waardoor je je foundation en poeder perfect kunt aanbrengen. Daarnaast zijn er nog meer beautytools voor de perfecte look! De Max Factor Beauty Tools collectie bevat een Foundation Brush, speciaal bedoelt voor het aanbrengen van je foundation.De Blusher Brush, voor vaste of losse poeder (tip: blaas voor het aanbrengen overtollige poeder van je kwast).  De Powder Brush is speciaal gemaakt voor transparante poeder. Eye Shadow Brush, die zorgt voor het nauwkeurig aanbrengen van je oogschaduw. Met de Eye Definer Brushkan je je eyeliner nauwkeurig opbrengen.  Tenslotte de Lip Brush, voor je lippenstift eb het plastic hulsje zorgt ervoor dat de lip brush schoon bewaard blijft.

Andere beauty-tools zijn de Eyelash Curler  en deze lift de wimpers en zorgt voor een mooie, open oogopslag. De Slant End Tweezer, een scherp pincet voor je wenkbrauwen. En Crystal Nail File is speciaal voor nagels (en kunstnagels) en hij is gemaakt van kristal.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com