You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Jabra DRIVE bluetooth carkit

Gadget Test: Jabra DRIVE bluetooth carkit

geschreven door Constance

Ik heb vorige maand een artikel geschreven over de allernieuwste carkit van Jabra, de Jabra DRIVE. En zitten een paar voordelen aan dezecarkit; zo is ie heel klein en compact, voordelig in prijs en verder maakt ie heel gemakkelijk verbinding met je telefoon zonder dat je een dikke gebruiksaanwijzing hoeft door te ploegen.

Nu wilde ik hiermee graag de proef op de som nemen dus heb ik, mijn a-technische, (Test)zus ingeschakeld om de Jabra DRIVE aan te sluiten en te gaan testen. Dus heb ik haar de doos gegeven en verder alleen gemeld dat zij met de DRIVE aan de slag moest gaan. Allereerst moest Bluetooth op haar telefoon worden opgespoord en aan gezet, daarop zette zij de Jabra DRIVE aan (ik had hem wel van te voren opgeladen) en drukte op het ’telefoon’ icoontje en gelijk ging de DRIVE paren met haar mobieltje. En op de telefoon werd gelijk de Jabra DRIVE zichtbaar en dat was echt alles. Hierop hebben we even een ’test’ telefoongesprek gemaakt en de Jabra DRIVE werkte helemaal prima en natuurlijk heeft ook deze carkit weer een perfect geluid (zoals alle Jabra producten). Je klemt de DRIVE ook aan je zonneklep en met de bijgeleverde oplader (voor in de aanstekeraansluiting) kan je tijdens het rijden altijd bereikbaar zijn. Als ie eenmaal is opgeladen kan je wel 20 uur praten en in standby tot 30 dagen. Testzus belde in het verleden altijd met een losse headset in de auto, maar nu ze de DRIVE wil ze niet meer iets anders want je hoeft niet meer bang te zijn dat je je oortje vergeet in te doen of dat je telefoon door de hele auto rolt, hij kan gewoon in je tas blijven zitten, dus ze vindt hem echt ideaal!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com