You are here: Home » Fashion » Porsche Design Eyewear: Retro!

Porsche Design Eyewear: Retro!

geschreven door Constance

De bekende (zonne)brillen van Porsche Design Eyewear staan oa. bekend om het mooie design.

De nieuwe collectie voor de mannen bestaat uit kunststof modellen die in een modern retrojasje gegoten zijn. Model P’8191 bestaat uit meerdere lagen kunststof waardoor je een mooie, subtiele schittering krijgt. Verder zijn de pootjes heel flexibel en buigzaam. Model P’8178 heeft een licht ovale vorm en is onder andere verkrijgbaar in sportieve kleurenvarianten zoals donkerblauw en rood. Twee andere successen zijn de P’8192 en de P’8193. Kenmerkend voor deze collectie zijn modellen die bewerkt zijn met lichtgewicht titanium. Ga mee met het heersende modebeeld en combineer een strak maatpak met een montuur met dubbele neusbrug (P8193).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com