You are here: Home » Gadgets » Mail & Win: HTC Wildfire S

Mail & Win: HTC Wildfire S

geschreven door Constance

LET OP: Je hebt nog maar 2 weken de tijd om een reactie onderaan dit artikel te plaatsen en daarna je reactie te mailen naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com! Tenminste als je kans wilt maken op 1 van de 5 HTC Wildfire S smartphone die je kunt winnen. Dus verzin een orgineel antwoord op de vraag; Wat ga jij doen met je HTC Wildfire S als je gewonnen hebt?

Een tijdje geleden heb ik HTC Wildfire S mogen testen, en als fervente Android gebruikster, was ik helemaal enthousiast. Vooral omdat de Wildfire S er ook nog eens erg mooi uitziet, ik vind het een echt ‘vrouwen’model. (Mijn testverslag kan je nalezen.)

Maar nu komt het leukste: Want zou jij ook wel zo’n mooie glimmende HTC Wildfire S willen hebben? Die heb je zo verdiend!

Ik mag, namens HTC, 5 HTC Wildfire S toestellen weggeven aan de lezers van shoppen.blogo.nl & ladygadgets.blogo.nl! Wat je daarvoor moet doen?

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat ga jij met de Wildfire S doen als je gewonnen hebt?

Verzin, voor 31 augustus as., een origineel antwoord en de 5 meest originele inzendingen worden beloond met een Wildfire S. Met deze stijlvolle smartphone deel je makkelijk en snel foto’s met je vrienden en surf je snel en eenvoudig op het internet. Bovendien kun je de leukste apps downloaden uit de Android Market.

Dus waar wacht je nog op? Geef snel je reactie onderaan dit artikel en mail dit antwoord, incl. je naam en adresgegevens, ook naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vertel mij wat jij gaat doen met je nieuwe HTC Wildfire S!

(De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com