You are here: Home » Beauty » Avril Lavigne introduceert nieuw parfum

Avril Lavigne introduceert nieuw parfum

geschreven door Constance

De zangeres Avril Lavigne introduceert volgende week alweer haar 3e parfum, Wild Rose genaamd. Wild Rose is een lichte geur die perfect is voor overdag en sluit daarbij mooi aan bij de warme avondgeur van Avril, Forbidden Rose.

Wild Rose is een frisse geur voor iedereen die niet bang is om haar ‘wilde’ kant te laten zien. Het is een mix van geel fruit (mandarijn, grapefruit en pruim), bloemen (orchideeën en oranjebloesem) en sandelhout. Natuurlijk sluit ook de mooie fles perfect bij Wild Rose aan en om de hals van de fles zit een zilveren ring met prikkeldraad en deze ring kan je van de fles afhalen en gebruiken als accessoire. Het assortiment bestaat uit een eau de parfum, showergel, bodylotion en een deospray en vanaf 15 augustus as. ligt Avril Lavigne Wild Rose in de winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com