You are here: Home » Home gadgets » Drijfend eiland voor op zee of in het zwembad

Drijfend eiland voor op zee of in het zwembad

geschreven door Constance

Het Amerikaanse watersportmerk Sea-Doo, bekend van oa. waterscooters en boten, heeft iets nieuws bedacht, nl. de Sea-Doo Aqua Lounge.

Dit is een opblaasbaar lounge platform en is een combinatie van een luchtbed en een ligbed. Op de Sea-Doo Aqua Lounge kan je met 3 of 5 vriendinnen of vrienden lekker liggen. En door de afzonderlijke luchtkamers is de Aqua Lounge ook heel stabiel. Natuurlijk hoort ook een drankje en hapje erbij, daarom zit er in de Aqua Lounge een koeler en houders voor glazen, en in de rugleuning zijn waterdichte mp-3 spelers ingebouwd. Verder zit er een trapje aan de buitenkant zodat je weer aan boord kan klimmen, en krijg je ook een anker en een reparatiekitje erbij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com